Cart 0

Nærværende, kreativ og naturtosset ildsjæl der brænder for mere fantastisk naturtid med vores børn!

 

Jeg hedder Mette. Da jeg var barn, boede jeg på en gård på landet. Her boltrede jeg mig med nabobørn i hjemmelavede hemmelige huler, i toppen af de højeste træer eller på jagt efter hundestejler med bare tæer i bækken. Det hele var for mig en naturlig og fantastisk del af det at være barn.

For børn i dag er oplevelser i naturen ikke nødvendigvis noget, der på samme måde bare sker af sig selv, sådan som jeg oplevede det, da jeg var barn. Som forældre kan vi, i ønsket om gode naturoplevelser og i behovet for nærvær med vores børn, være temmelig udfordrede af en travl hverdag for både børn og voksne.

 

I dag bor jeg med min mand og tre børn i Østjylland på en dejlig landejendom med køkkenhave, krat og kræ. Jeg har en baggrund som biolog, motorikvejleder og ildfugl (naturformidler gennem foreningen Natur og Ungdom). Jeg har arbejdet i børnehaver i 15 år, og boltrer mig i dag som naturformidler i en skøn naturbørnehave.

Jeg er af hjertet begejstret for det nærvær, den fordybelse og det fællesskab der opstår, når vi går på opdagelse sammen i naturen eller fordyber os kreativt med naturens materialer.
Det er med afsæt i energien fra min egen barndom, alle mine gode erfaringer og troen på at naturen gør en forskel, at jeg har startet Ude Unger.

Naturen er vidunderlig underlig. Lad os sammen gå ud at tage en stor bid af den.